Munkatársaink

A Partners Hungary- Lépésről lépésre program  munkatársai

Zágon Bertalanné (Mari) szakmai vezető

Deák Éva ügyvezető igazgató,  tréner, mediátor
Görög Kátya LL tréner, szakmai team tagja

Komaság Margit LL tréner, szakmai team tagja

György Andrea irodavezető

Módszertani Központ vezetők

Horváthné Valkó Szilvia  Nyitott Ajtó Baptista Iskola Miskolc

Jékiné Szabó Rita  Budai Városkapu Iskola Pécs

Lovász Edit

 

Deák Éva

2000-ben találkoztam először a Lépésről lépésre programmal. Szerelem volt első látásra. A program válaszolt egy sereg olyan problémára, amellyel tanári tanulmányaim és iskolán kívül, de az iskola diszfunkcióitól szenvedő gyerekekkel és szüleikkel folytatott munkám során tapasztaltam.
Kiváltságnak tartottam és tartom, hogy a program terjesztésével és fejlesztésével foglalkozhatom, ami hosszú távon hozzájárul egy demokratikusabb, igazságosabb, gyermekközpontúbb oktatási rendszer kialakításához, és – ami talán még fontosabb – közvetlen gyakorlati segítséget jelent azoknak az iskoláknak, intézményvezetőknek és pedagógusoknak, akik a gyerekekre szabottan, korszerűen, a szülőkkel együttműködve, a világ változásaihoz alkalmazkodva szeretnének iskolát, óvodát működtetni és ennek megfelelően változtatni a működésükön.

2000-2004-ig az Ec-Pec Alapítvány vezetőjeként, majd az alapítvány bezárását követően 2013-tól a Partners Hungary Alapítvány berkein belül igyekszem gondoskodni arról, hogy a hazai program és követői egy nemzetközi hálózathoz kapcsolódhassanak, a nemzetközi fejlesztések, know how-k, új módszerek eljussanak az érintettekhez, legyen elegendő forrás a fejlesztésekre, a módszertani központok fenntartására, a szakmai közösség építésére.